Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar enligt Distansavtalslagen (Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Om du ångrar ditt köp ska du sända ett meddelande till oss inom 14 dagar där det tydligt framkommer att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot din beställning.

Avser distansavtalet en vara som tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller har en tydlig personlig prägel, får konsumenten och näringsidkaren avtala bort ångerrätten. Genom detta avtals godkännande godkänner du även att ångerrätten ej gäller vid köp av Skokungens graverade varor eller övriga specialtillverkade produkter. Specialtillverkade produkter inkluderar färdiga designförslag och val av mått från standardstorlek.

Du har inte ångerrätt om:

Om du använt varan eller om förpackningen av varan inte finns/inte är i sitt ursprungliga skick så att varan kan återgå till försäljning.

Du har köpt en graverad produkt

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.

Om du har godkänts kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

Sena eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, kontakta oss på info@skokungen.se

Rea-artiklar

Endast produkter med ordinarie styckpriser kan återbetalas. Öppet köp gäller inte för rabatterade eller paketprissatta varor.

Byten

Om du behöver byta ut en artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till info@skokungen.se och skicka ditt föremål till: Skokungen, Sagagatan 22, 506 53 i Borås.

Frakt

För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till: Skokungen, Sagagatan 22, 506 53 i Borås.

Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din artikel. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du levererar en artikel över 400 SEK bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi får din returnerade artikel.